Ruckus Wireless H350


 RUCKUS ® H350 sienas piekļuves punkts, IoT vārteja un Ethernet komutators atvieglo telpu savienojamības prasību atbalstīšanu. Tas sākas ar RUCKUS patentēto Wi-Fi optimizācijas intelektu, lai nodrošinātu industrijas visefektīvāko bezvadu savienojamību. Apvienojiet to ar diviem Gigabit Ethernet portiem, lai pievienotu telpas vadu ierīces bez papildu kabeļa un pievienotu Zigbee ® vai Bluetooth ® Low Energy (BLE) iekārtas. Tas viss iestrādāts glītā, zema profila korpusā, ko var neuzkrītoši uzstādīt virs standarta elektrības kontaktligzdas.

 RUCKUS ® H350 nodrošina stabilu, uzticamu Wi-Fi 6 (802.11 ax) bezvadu tiklu, nepārmaksājot. Piekļuves punkā ir iekļautas patentētās RUCKUS tehnoloģijas veiktspējas optimizēšanai un traucējumu mazināšanai, kas atrodamas mūsu augstākās klases piekļuves punktos, nodrošinot izcilu lietotāju pieredzi.

  • DAUDZFUNKCIONĀLS: WI-FI 6, IoT, LAN PORTI:Nodrošina lielisku telpas Wi-Fi pārklājumu un lielisku Wi-Fi 6 ātrumu, BLT, Zigbee un ir iebūvēts 2-portu Gigabit Ethernet komutators.
  • IZMANTOJAT ESOŠO INFRASTRUKTŪRU:Paredzēts darbam ar esošajiem PoE komutatoriem un CAT 5e kabeļiem, lai nevajadzētu pārveidot tīkla infrastruktūru, kas var būt dārgs process.
  • KVALITATĪVS TĪKLS PAR PATĪKAMU CENU: H350 nodrošina vēl nebijušu cenas/veiktspēju attiecību
  • VAIRĀKAS PĀRVALDĪBAS IESPĒJAS: Pārvaldiet H350 no mākoņa, izmantojot lokālas fiziskas/virtuālas ierīces ar vai bez kontroliera.

Pielikumi